marți, 23 februarie 2010

Andrei Gheorghe si respectarea legii in Romania

Recent Andrei Gheorghe a lovit o masina din spate. O pasagera din masina din fata a primit guler cervical pus de medicii dintr-o salvare.

Legea spune ca daca un accident are victime care necesita ingrijiri medicale, cel care l-a produs trebuie sa mearga la spital sa i se recolteze singe pentru a vedea daca nu are alte substante care ii pot afecta condusul in singe.

Andrei Gheorghe a aparut la tembelizor in scandal pentru ca nu a vrut sa mearga la spital sa i se ia probe de singe. Pe motiv ca legea ii afecteaza cumva integritatea corpului, de ce nu se iau probe de pipi si se iau de singe?

Andrei Gheorghe e o "vedeta" autohtona. Unii zic ca ar injura prea mult, altii ca e arogant si urit, etc. Impresia mea pina acuma: un teribilist, treaba lui. Dar acum mi se pare foarte grav, nu mai e doar treaba lui.

Ca o "vedeta" declara timpenii ca sa faca rating, nici macar nu ma amuza. Dar de acuma orice timpit poate refuza sa i se ia probe de singe pe motiv ca Andrei Gheorghe a refuzat. Politistii care oricum sint sifonati in imagine vor fi si mai refuzati de toti agaricii pe motiv ca vedeta a facut la fel.

Sper sa plateasca pentru asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu