sâmbătă, 26 februarie 2011

Guest post - Copacul magic

A fost odata ca niciodata un copac magic care iesea noaptea si intra dimineata in pamant. Pana cand si-au facut casa in spatele lui niste oameni. Si apoi si-au luat alta casa si in locul primei case s-a construit un castel. Iar castelul era mare, frumos, cel mai mare castel din lume, si de cand s-au mutat regele si regina in castel copacul magic nu mai intra niciodata in pamant. Statea afara si noaptea si ziua.

Pana cand oamenii care au locuit inainte in casa de langa copac au facut doi copii si i-au trimis sa culeaga trei mere din copacul magic. Si ei au pornit din prima zi la palat sa ia cele trei mere. Si portile erau inchise. Pana cand au iesit din palat niste soldati, iar copiii i-au cerut sa le deschida portile ca sunt si ei saraci si nu au ce sa manance, ca sa ia trei mere din copacul magic. Soldatii nu stiau nimic despre copacul acela magic si le-au deschis portile. Au luat cele trei mere din copacul magic.

Au impartit un mar in doua si l-au mancat. Din semintele lasate pe jos a crescut inca un copac magic. Si copacul mai batran magic si cel mai tanar magic s-au tranformat in oameni si s-au casatorit. Si de atunci ei au locuit in palat si au devenit regele si regina.

Sfarsit.

VLAD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu