miercuri, 23 martie 2011

Se strang lucruri si bani pentru copiii din Glodeanu

Exista in Romania un sat cu oameni incredibil de saraci si cu copii care nu au ce manca sau cu ce se imbraca.

Se strang lucruri pentru ei pana pe 8 aprilie.

Preiau anuntul de aici:

Cei care vor să ajute aceşti copii pot să aducă pachetele şi în Antenă, la adresa din Băneasa (Şos. Bucureşti Ploieşti nr. 25-27). Înainte, vă rog să-mi trimiteţi un mail ca să vă las un număr de telefon, să ştiu când ajungeţi cu ele. Putem să ne întâlnim şi în oraş ca să iau pachetele.

Pentru orice fel de detalii, sugestii, idei vă rog să-mi scrieţi aici: nicoletatintea@gmail.comOrice implicare ne va fi de mare ajutor.


Puteţi să-l sunaţi şi pe părintele Marian Tudor la numărul de telefon 0720.281.634P.S. În fotografii puteţi să-i vedeţi pe câţiva dintre copiii pe care îi veţi ajuta. Vă mulţumesc mult tuturor!


UPDATE: Părintele Marian Tudor a deschis un cont în bancă pentru cei care vor să facă donaţii în vederea înfiinţării unei cantine sociale. Dacă părintele va face o asociaţie contul va fi transferat pe numele asociaţiei.CONT: RO33CECEBZ2808RON0782502

Deschis la CEC, Sucursala Glodeanu Siliştea

titular cont: Tudor Marian

 
Pentru orice ban cheltuit părintele va lua factură. Facturile vor fi puse pe blog şi pe pagina de facebook a copiilor.

Si de aici

Am uitat să vă spun ceva. Prietena mea Iuliana, care e o comoară ne va ajuta cu transportul. Pentru că dubiţa cu care vom merge la Glodeanu este destul de încăpătoare vreau să ştiţi că puteţi dona şi obiecte mai mari dacă aveţi şi nu le folosiţi (gen pat, aragaz, covor, mobilier etc). O să vedem cum reuşim să le luăm de la voi. Mulţumesc.


Alte detalii si aici.

Later Edit: Fotografia e din Observatorul Buzoian iar copiii au acum blog. http://copiiidinglodeanu.blogspot.com/. Au nevoie mare de ajutor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu