duminică, 17 aprilie 2011

Cosmin mai are nevoie de 29500 de euro

Vestile despre Cosmin nu sunt foarte bune. A avut o prima operatie de extirpare a tumorii din abdomen. Cu aceasta ocazie au fost analizati si ganglionii limfatici care sunt si ei infiltrati cu celule cancerigene.

Din pacate, vestile pe care le-am primit astazi de la medicul oncolog Alberto Garaventa nu sunt bune. Analiza tumorii care a fost scoasa din abdomenul lui Cosmin confirma faptul ca este vorba despre o tumoare foarte agresiva. De asemenea, din abdomen au fost scosi cativa ganglioni limfatici pentru analiza. Aceasta a aratat ca ganglionii limfatici sunt si ei infiltrati cu celule cancerigene, ceea ce inseamna ca boala exista si in sistemul limatic.

In momentul acesta, exista doua variante de plan terapeutic: prima varianta este chimioterapie cu doze inalte si transplant, urmata de interventie chirurgicala toracica si din nou chimioterapie cu doze inalte si transplant; a doua varianta este chimioterapia cu doze inalte si transplant de doua ori, cu o anumita pauza intre proceduri, si interventia chirurgicala toracica in final. Dupa primul transplant se va face un examen CT in urma caruia se va stabili ordinea procedurilor. Oricum, Cosmin va trebui sa suporte nu unul ci doua transplanturi, ceea ce creste si costurile… Costul unui singur transplant, indicat in oferta afisata pe site, este de 45.000 Euro.

Va rugam sa fiti alaturi de parinti si sa continuati sa il sprijiniti pe Cosmin. Fiti alaturi de familia lui in rugaciune si suport. Sunt greu incercati si starea mamei ne ingrijoreaza. Are nevoie de multa forta si de incurajari.

Cristina Dragos – Asociatia “Bubulina”


Se poate dona prin telefon

Prin telefon:
(numar apelabil numai din reteaua Romtelecom)
0900 900 080 - 10 EURO/apel

Sau in conturile afisate pe site-ul lui Cosmin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu