joi, 15 septembrie 2011

Copiii de la Mănăstirea Marcuş vin din nou la Bucureşti

Copiii de la Mănăstirea Marcuş vin în weekend la Bucureşti. Este vorba despre fetiţele pe care le creşte Maica Serafima. Copilele au fost abandonate de cei care le-au dat viaţă sau au fost lăsate la mănăstire pentru că părinţii lor nu au putut să le crească.

Le puteţi cunoaşte pe fetiţe sâmbătă, pe 17 septembrie, la Târgul de Produse Ecologice din curtea Facultăţii de Agronomie sau duminică dimineaţă, la biserica Mihai Vodă (zona Izvor). După liturghie fetiţele şi măicuţa Serafima se vor întoarce la târg.

Mai multe detalii despre fetiţe puteţi să găsiţi aici si aici


Copiii vin la București pentru că Măicuța Serafima, cea care le ține loc de mamă și tată are nevoie de ajutor. Cea mai apăsătoare grijă are legătură cu venirea iernii. Măicuța are nevoie de 6.000 RON pentru lemne, dar și de bănuți pentru rechizite, facturi și tot ce mai este necesar în orice casă cu mulți copii.

La târg copiii vor aduce spre vânzare, cărți și obiecte bisericești dar și icoane pictate de Sora Ioana la mănăstire. Fiecare bănuț primit, fiecare donație, fiecare obiect cumpărat îi va ajuta pe acești copii care au fost abandonați de părinți să treacă fără griji, încă o iarnă.

Un comentariu: