luni, 27 august 2012

Ninu ne cere ajutorul

Toata lumea îl cunoaste pe simpaticul blogger Ninu, dar poate nu multi stiu ca el este putin diferit fata de noi - cei care putem sa mergem sa lucram, sa ne gospodarim, sa ne bucuram din plin de o drumetie, de dans, de vârf de munte sau de vacante la mare. El este sortit sa-si petreaca viata în carucior si sa astepte ca cineva sa-i calce pragul, sa aiba si el cu cine schimba un cuvânt (cititi aici). Singuratatea aceasta nu mai este atât de apasatoare de când exista internetul si poate comunica virtual, cu noi. Dar Ninu este sortit ca de câte ori întâmpina probleme casnice, sa astepte ca oameni cu suflet bun sa-i întinda o mâna de ajutor si... este tot mai greu de gasit oameni cu suflet nobil, care ajuta fara sa astepte nimic în schimb!
Ninu traieste singur, într-un sat tare afectat de seceta vara aceasta. "De 3 saptamani nu mai avem apa de la retea, ca a secat izvorul de alimentare" îmi spune Ninu si se gândeste cu groaza ca dupa o vara ca asta, urmeaza în general o iarna cu geruri cumplite. Ca orice om, îsi face gânduri cu ce-si va încalzi la iarna camaruta si ne roaga pe noi, colegii lui de blog, sa facem cheta, sa punem mâna de la mâna si sa-l ajutam sa-si cumpere macar
o caruta cu lemne.
Cu sau fara 30 de lei, viata fiecaruia se va desfasura aproape la fel mai departe, iar pentru Ninu va însemna mult! Sper din suflet ca apelul meu sa aiba rezonanta, sa aratam latura frumoasa a sufletului nostru, sa-i dovedim lui Ninu ca ne pasa!

Multumesc mult tuturor care raspund acestui apel! îl puteti contacta pe Ninu direct pe email - bloguluninu@gmail.com sa-i cominucati ca doriti sa-l ajutati.
Contul lui bancar este deschis la CEC BANK DEVA pe numele Florin June.
Cont nr. RO40 CECE C001 9462 3688 5811
De aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu