marți, 5 august 2014

Evenimente ale zilei

De dimineata am trecut - ca de obicei - prin fata Spitalului Militar si am vazut o platforma care tocmai ridicase o masina din Valcea. Cineva din Valcea a venit la Bucuresti probabil pentru o problema de sanatate dar a nimerit in gura samsarilor care acolo pun atentionari de parcare interzisa care nu ar trebui sa fie puse si pe urma stau la panda ca paianjenii sa le cada vreo masina in plasa. Si de cele mai multe ori le cade, oamenii sint preocupati de problemele lor de sanatate si nu le vine sa creada ca tocmai acolo stau la panda.

Dupa parerea mea ar trebui interzisa ridicarea masinilor in afara cazului cand e o problema chiar mare, sa blocheze strada sau ceva de genul asta. Altfel trebuie data amenda, mai mica la prima abatere si mai mare in rest.

Si asteptam cu sufletul la gura verdictul lui Dan Voiculescu. Eu pun pariu ca se va amana. Iar Mircea Badea si Mihai Gadea dau interviuri, se declara victime ale unei conspiratii universale iar Badea a injurat un reporter de la alta televiziune si pe altii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu