duminică, 22 februarie 2015

Un mail halucinant

Am primit un mail halucinant:

"Date: Fri, 20 Feb 2015 17:01:38 +0000
From: hamzadegraftn@yahoo.com
Subject: Buna ziua Irimie

Buna ziua Irimie

Sunt domnul Norbert H. De Graft, un avocat de la sfârșitul domnul Alexander Irimie, (clientul meu cu întârziere), cetățean al țării dumneavoastră, care a murit într-un accident auto, împreună cu familia sa în 2003. El locuiește în țara mea unde se ocupă întreprinderilor petroliere legate brut, iar eu mâner întreaga sa probleme de afaceri juridice.

Sunt solicitarea pentru cooperare pentru a recupera fondul lui, deoarece este dreptul meu legal de a numi beneficiarului. Ca o urmare a decesului acestuia, banca sa ma instruit să numească un beneficiar de cont său în valoare de US $ 36,350,000.00. Contul va fi confiscate ca fond nerevendicate în cazul în care nu aș putea numi orice beneficiar, deoarece acesta a fost inactiv timp de până la 12 ani.

Deci, vreau cooperare pentru a asigura fondul de tine numirea legal ca beneficiar, deoarece clientul meu a murit testament (fără voință).

Va rog sa ma contactati prin e-mail pentru mai multe detalii și proceduri: (n.degrafthamza@gmail.com).

Sună-mă pe +229 96 12 34 62 pentru discuții verbale.
Hamza N DeGraft Esq.
HEAD, H. De-Graft Solicitors
C / 670 rue d'EGLISH 03 BP 151 GBEGAMEY, COTONOU-BENIN REPUBLICA."

2 comentarii:

  1. Anonim3:11 p.m.

    acum am primit acelasi e mail :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am primit asa ceva pe LinkedIn daca-ti vine a crede. O Olga care m-a agatat ca am acelasi nume cu raposatu clientu ... bla bla. Dar trebuie sa recunosc ca Olga mea a fost mai ingrijita in traducere, decat Hamza al tau :)).

    RăspundețiȘtergere